A partnereink által fogyasztott kávé karbonsemlegesítéséről mi faültetéssel gondoskodunk, melyről elektronikus certificate kerül kiállításra.

1 kg kávé előállítása 5 kg CO2 kibocsátásával jár

1 fa elültetésével 100 kg kávé előállításának károsanyag kibocsátását semlegesítjük

carbon-neutral-badge.png

A nemzetközi Plant for the planet kutatásai alapján minden fa élettartama alatt 500 kg CO2 gázt képes megkötni.

2035-re az emberiség további 680 billió tonna széndioxidot fog a légkörbe bocsátani, ami 2°C fokos hőmérséklet emelkedéssel fog járni

Minden elültetett fa hozzájárul a CO2 megkötéséhez, a levegő hűtéséhez, megfogják a rétegvizeket, megakadályozzák a gyors talajeróziót és nem utolsó sorban az állatfajok fennmaradását is szolgálják.

Az üvegházhatás csökkentésére tett nemzetközi törekvések hazai képviselője a My Forest mozgalom, melynek segítségével mi is hozzájárulunk az alábbi célokhoz:

1, Faültetéssel ellensúlyozzuk a karbonkibocsátást

2, A globális felmelegedés megfékezése a földi erdők számának megduplázásával

3, Minden földi lakosra számítva fejenként 200 fát kell ültetni ahhoz, hogy megduplázzuk a jelenlegi erdők méretét, és így visszanyerjük az ipari civilizáció előttre jellemző erdőknek legalább a kétharmadát.

Alapvető értékeink - gondolunk a jövőre

Elégedett, elkötelezett kollégák

Elégedett, elkötelezett kollégák

Mi megbecsüljük a kollégáinkat és hozzájárulunk az Önök munkatársainak elégedettségéhez is azzal, hogy kávégépeink könnyen kezelhetők és ízletes a kávénk.

Minimális szénlábnyom

Minimális szénlábnyom

100% komposztálható kávézacc hulladék, a kapszulás megoldásokhoz képest környezetbarát választás, nagy kiszerelésben újrahasznosítható csomagolásban!

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

Papíralapú adminisztrációnk minimális, csak akkor nyomtatunk, ha muszáj.

Rendszerben gondolkodás

Rendszerben gondolkodás

Jól működő strukturált vállalatirányitásunk átlátható, visszakövethető működést tesz lehetővé a partnereink leghatékonyabb kiszolgálása érdekében.