nagy teherbírású kávégép

Bérelhető kávégépeink

Ismerje meg a kávégépeinket és válasszon a legjobbak közül!

cOffice
cOffice PRO

cOffice PRO

Megoldást nyújt a kis és közepes méretű irodák kávéfőzéssel kapcsolatos igényeire, hiszen kis helyen elfér, egyszerű használni és kifejezetten megbízható. Az egy gombnyomással készíthető kávéitalok megkönnyítik a mindennapokat és a tisztántartása is gyerekjáték.

cOffice EXPERT

cOffice EXPERT

Óriás kapacitás és magas minőség egyben! A cOffice EXPERT típusú kávégép minden paraméterében felülmúlja versenytársait, mind víztartálya, mind szemes kávé tartója többszöröse más irodai használatra tervezett kávéfőzőkénél. Nagy teherbírás, megbízhatóság és gyorsaság jellemzi.

Nivona 520

Nivona 520

Kompakt kávégép melyet a kisebb és közepes kávéigényű irodák, üzemek részére ajánlunk. Egyszerű kezelhetőség, megbízható működés társul az egyik legnépszerűbb modellünk mellé.

Nivona 759

Nivona 759

Sosem volt ilyen egyszerű egy igazi cappuccino vagy caffe latte elkészítése, melyek ezzel a fejlett technológiát magában rejtő kávégéppel egy gombnyomásra kerültek Öntől.

Nivona 1030

Nivona 1030

A NIVONA csúcsmodellje tökéletes választás a magasabb igények kielégítésére. A kávézás szenvedélyét szem előtt tartva, képes akár 18 féle különböző kávé megjegyzésére, így mindenki megtalálja majd a kedvencét. A legokosabb kávéfőzőn már telefonjával is főzhet kávét.