Egy hazánkban pörkölt blend és két single origin kávé érhető el a kitűnő kávékat magában foglaló gourmet kategóriában. Kiemelkedő minőségű kávéinkat az eltérő ízlések figyelembevételével különböző ízprofilokra alakítottuk ki az
AVX Café és Impresso Micro Roastery segítségével


No_860.png

No 860

Összetétele hasonlít a tradicionális olasz kávéházakban alkalmazott blendekhez. 80 %- ban arabica, 20 %-ban pedig robusta kávészemekből áll. Ízvilágában kakaós, diós, azonban némi vérnarancsos gyümölcsösség is felfedezhető benne. Édességét pedig az aszalt gyümölcsök adják. Ideális választás reggeli kávéital készítéséhez. Honduras SHG EP Cauful Coop, SCA 82 points, Colombia Supremo Café Sofía Scr. 19, Guatemala washed Robusta. Francia pörkölés

Colombia Excelso

Kolumbia, Risaralda régióban az 1600-1900 tengerszint feletti magasságon elterülő farmokon januártól júniusig tart a betakarítás. A farmerek délelőtt kézzel szüretelnek, alaposan ügyelve, hogy a gyümölcshúst meg ne sértsék, délután pedig sor kerül a magozásra. A szemeket ezután általában 16-24 órán át szárazon fermentálják. Ezután egy betoncsatornában kétszer-háromszor is átmossák, mielőtt a kis szárító gépben, nagyjából 25-40 óra alatt készre szárítanák a szemeket.
Tökéletes akár feketén, akár tejjel fogyasztva. Ízprofil: narancs, citrus, édes, közepes savassággal, közepes testtel, mézes utóízzel.

colombia-2.jpg

brasil-2.jpg

Brazil Samba

Minas Gerais régió Brazília leggazdagabb kávétermelő vidéke, nemcsak szerencsés elhelyezkedése, hanem fenntartható törekvéseinek köszönhetően is. Több kávés civil összefogás, kisgazdaságok és remek újítások találhatóak a vidéken – mindamellett a legzamatosabb, édesebb kávék is innen érkeznek. A Samba tétel egy igazi klasszikus. Ún. száraz eljárással készül, melynek lényege, hogy a szemek a gyümölcshéjban a napon száradnak, amíg el nem érik a meghatározott nedvességtartalmat (11-13%). A folyamat során a gyümölcshúsban levő cukrok fermentálódnak, mely meghatározza a kávé végső ízvilágát: egy kimondottan telt, testes csésze espresso, karamellás édességgel, mogyoró és barnacukor ízjegyeivel.
Tökéletes akár feketén, akár tejjel fogyasztva. Ízprofil: krémesen testes, kakaós, mogyorós, karamellás ízjegyekkel.

Béreljen tőlünk kávégépet, mert...

...mert a kollégák elégedettsége egyre fontosabb!

Kimagasló ár-érték arány mellett olyan, prémium minőségű kávévariációkat fogyaszthatnak a munkatársai és ügyfelei, ami garantáltan emlékezetessé teszi a napjukat!

logo-coffice.png - kávézó az irodában

  • Felpörgeti és jó kedvre deríti a munkatársait
  • Vidámabbá teszi a szürke hétfőket
  • Elindítja a kreatív munkavégzési folyamatokat
  • Megmelengeti ügyfelei szívét
  • Munkatársai helyben tudják elfogyasztani prémium minőségű kávéikat időpazarlás nélkül