cappuccino

Az organic és specialty kávé nemcsak egy kávé, de üzenetet közvetít munkatársai felé, a kávéval dolgozó farmerek munkájának megbecsülésén keresztül.


Nicaragua Maracaturra specialty kávé

Különleges micro-lot farmszelektált kávé a 12-szeres COE nyertes El Negrito Farmról. A Cup of excellence elismerés a legnagyobb presztizsű versenye a magas minőségű kávéknak. A 87 pontos kávé, melyet különös gondossággal dolgoztak fel egy Nicaraguára jellemző Maracaturra hybrid fajta, mely a Maragogipe és a Caturra fajták kereszteződéséből jött létre, ennek megfelelően egy nagy méretű kávészemmel van dolgunk. Közepesen sötét pörkölést kapott, ami a rá jellemző passiógyümölcsös, karamellás ízjegyeket emeli ki. Feldolgozás: honey
Elkészítése espressoként, vagy kotyogósban ajánlott.

El Salvador Pacamara specialty szemes kávé

A Santa Elena farmról származó különleges micro-lot farmszelektált kávé. Tipikusan nagyszemű Pacamara kávéfajta, mely a Maragogipe és a Pacas fajták keresztezéséből létrehozott hybrid. Gyakori győztese a Cup of Excellence versenyeknek, az El Salvadorból származó kávék versenylova, nem véletlen, hogy maga a farm 32-szeres COE győztes. Az intenzív trópusi gyümölcsös ízvilágát a csokoládé és a karamell egészítik ki virágos robbanással a végén.
Feldolgozás: mosott
Elkészítése espressoként, vagy kotyogósban ajánlott.

Béreljen tőlünk kávégépet, mert...

...mert a kollégák elégedettsége egyre fontosabb!

Kimagasló ár-érték arány mellett olyan, prémium minőségű kávévariációkat fogyaszthatnak a munkatársai és ügyfelei, ami garantáltan emlékezetessé teszi a napjukat!

logo-coffice.png - kávézó az irodában

  • Felpörgeti és jó kedvre deríti a munkatársait
  • Vidámabbá teszi a szürke hétfőket
  • Elindítja a kreatív munkavégzési folyamatokat
  • Megmelengeti ügyfelei szívét
  • Munkatársai helyben tudják elfogyasztani prémium minőségű kávéikat időpazarlás nélkül