Bezárás
icon close

Hová szeretnétek kávégépet?

Hány kávét fogyasztotok naponta?

Hány kávégépre van szükségetek?

Mely típusú kávékat részesítitek előnyben?

Kérlek, ellenőrizd le az email címet!
Kérlek, ellenőrizd le a telefonszámot!
Kérlek, ellenőrizd le a cégnevet!
Kérlek, ellenőrizd le az irányítószámot!
Kérlek, ellenőrizd le a kapcsolattartót!
Kérlek, fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

3 legjobb irodai kávéfőző – Melyik típust válasszam?

Melyik a legjobb irodai kávéfőző? Karos vagy kapszulás kávéfőző, esetleg automata kávégép? Ebben a cikkben összehasonlítjuk a legnépszerűbb típusokat.

Automata-kavefozo
Szerző
KoffeinService
Olvasási idő
7
perc
Kategória
Munkahely

A munkahelyi kávézás fontos része az irodai mindennapoknak. Éppen ezért a legtöbb cég ma már gondoskodik kávézási lehetőségről az irodában. De melyik a legjobb irodai kávéfőző? 

Ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális gépet, fontos megvizsgálni az egyes típusok előnyeit és hátrányait. Ebben a cikkben bemutatjuk a három legnépszerűbb irodai kávéfőző típust: karos, kapszulás és automata kávéfőzőket, valamint az irodai kávégép bérlés előnyeit.

Hobbi baristák kedvence – Karos kávéfőző

A karos kávéfőző, más néven eszpresszógép, a kávé szerelmeseinek és a hobbi baristáknak a nagy kedvence. Ezek a kávéfőző gépek kiváló minőségű eszpresszót képesek készíteni, de a használatuk igényel némi szakértelmet. A karos kávéfőzők előnye, hogy a felhasználó teljes mértékben irányíthatja a kávékészítés folyamatát, így a végeredmény mindig személyre szabott lehet.

Az irodai használat szempontjából azonban vannak hátrányai is. Egy karos kávéfőző kezelése ugyanis időigényes és igényel némi gyakorlatot, ami nem feltétlenül praktikus egy forgalmas munkahelyen. Emellett ezek a gépek rendszeres karbantartást igényelnek, hogy hosszú távon is ugyanolyan teljesítményt és minőséget tudjanak nyújtani.

Mindezek ellenére, ha az iroda munkatársai között vannak lelkes kávékedvelők, egy karos kávéfőző igazi élményt nyújthat számukra.

A home office királya – Kapszulás kávéfőző

A kapszulás kávéfőző népszerűsége egyszerűségében és gyorsaságában rejlik, ami különösen hasznos lehet egy irodai környezetben. Ezek a kávéfőző kapszulás típusai általában kifejezetten kis helyet foglalnak, és egy gombnyomással kiváló minőségű kávét készítenek, anélkül hogy a felhasználónak sok időt kellene eltöltenie a gép kezelésének tanulmányozásával.

Az irodai használat szempontjából egy univerzális kapszulás kávéfőző legnagyobb előnye a gyorsaság és a könnyű kezelhetőség. Azonban, ha nagyobb igénybevételnek van kitéve, például egy nagyobb irodában, ahol sokan fogyasztanak kávét, nem biztos, hogy a kapszulás kávéfőző a legjobb választás. Ilyen környezetben a kapszulák gyorsan elfogyhatnak, és a költségek is magasabbak lehetnek a gyakori kávékapszula vásárlás miatt. 

Ezzel szemben, home office-ban vagy kisebb létszámú irodákban egy univerzális és viszonylag olcsó kapszulás kávéfőző ideális megoldást nyújthat.

A megbízható munkaerő – Automata kávéfőző

Az automata kávéfőző lehet az ideális irodai kávégép azoknak az irodáknak, ahol a kávéfogyasztás magas, és fontos a gyorsan, egyszerűen elkészíthető, mégis magas minőségű kávé elérhetővé tétele. Ezek a gépek egy gombnyomásra készítenek kiváló kávét, legyen szó eszpresszóról, cappuccino-ról vagy latte macchiato-ról.

De mi a minőség titka?

Az automata kávégép típusok között a legtöbb darálós kávéfőző, így mindig frissen őrölt kávéból készíti el kedvenc italunkat. Persze a legjobb darálós kávéfőző is csak akkor hozza a legjobb formáját, ha minőségi alapanyag kerül bele.

Egy darálós automata kávéfőző előnyei között szerepel tehát a minőség, a gyorsaság, a könnyű kezelhetőség és a sokféle kávé elkészítésének lehetősége. Azonban az ilyen gépek ára magasabb lehet (mondhatjuk, hogy olcsó automata kávéfőző nem létezik), ami jelentős beruházást igényelhet a vállalattól. 

Ezen a ponton érdemes megfontolni a kávégép bérlését, amely költséghatékony és kényelmes megoldást nyújthat a cégek számára.

Az irodai kávégép bérlés előnyei

Az irodai kávégép bérlés egyre népszerűbb megoldás a vállalatok körében, mivel számos előnyt kínál. Először is, gazdaságos, hiszen a bérlés költségei alacsonyabbak lehetnek, mint egy új gép megvásárlása, miközben a legjobb automata kávéfőző modelleket próbálhatják ki. Ezen kívül a bérlés része a karbantartás és a szervizelés is, ami biztosítja a gyakori automata kávéfőző hibák kiküszöbölését és a konzisztens kávé minőséget.

A bérlés másik nagy előnye, hogy a cégek mindig friss és minőségi kávét kínálhatnak munkatársaiknak, anélkül hogy ez nagyobb erőfeszítést jelentene. Egy gombnyomásra készül el a kívánt kávé, ami jelentősen megkönnyíti az irodai mindennapokat és növeli a munkatársak elégedettségét. Az irodai kávégép bérlés tehát nemcsak kényelmes, hanem költséghatékony és praktikus megoldás is.

Tehát a megfelelő irodai kávéfőző kiválasztása függ az iroda méretétől, a kávéfogyasztási szokásoktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől. Legyen az karos, kapszulás vagy éppen automata darálós kávéfőző, mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az irodai kávégép bérlés pedig egy kiváló alternatíva, amely biztosítja a folyamatosan magas minőséget és a problémamentes működést.

További híreink

Munkahelyi wellbeing
őszi kávé recept
fenntarthato-kave
kávégép bérlés
specialty kávé
Kávé a világ körül
alkoholos kávé receptek
kávé-termelő-országok
munkahelyi kávézás
specalty kávé
kávézás története
munkahelyi kavezas
produktivitás
mikor kávézzunk
kávés receptek
frissen pörkölt kávé
kávé sarok
jegeskave-recept
legjobb kávéfőző otthonra
kávéfőző irodába
ipari kávégép bérlés
Környezetbarát kávézás
Tea vagy kávé
Minőségi kávé
Kávék koffeintartalma
professzionális kávégép
barista kávégép
olasz espresso
irodai kávészünet
Olvasási idő:
3
perc
Munkahely

Kávét minden munkahelyre

magas minőségű szemeskávék
hatékony munkavégzés kávé után
pilvax kávéház
Olvasási idő:
4
perc
Lifestyle

Kávés nemzet a magyar?

este is fogyasztható kávé
Terbócs László
Értékesítési vezető
koffeinservice team 19

Próbálj ki minket 7 napon át kötelezettségmentesen

01

Gyors ajánlatkérés

Fordulj hozzánk bizalommal, és profi csapatunkkal 1 munkanapon belül összeállítjuk testreszabott kávézási ajánlatodat

02

7 napos tesztidőszak

Próbáld ki kollégáiddal csúcskategóriás gépeinket, és kóstoljatok barista kávékülönlegességeket egy héten át kötelezettségmentesen

03

Szerződéskötés

Ha tetszett a tesztidőszak, akkor már csak a digitális aláírásod kell hozzá, hogy innentől minden irodai kávéügy a mi dolgunk legyen