Bezárás
icon close

Hová szeretnétek kávégépet?

Hány kávét fogyasztotok naponta?

Hány kávégépre van szükségetek?

Mely típusú kávékat részesítitek előnyben?

Kérlek, ellenőrizd le az email címet!
Kérlek, ellenőrizd le a telefonszámot!
Kérlek, ellenőrizd le a cégnevet!
Kérlek, ellenőrizd le az irányítószámot!
Kérlek, ellenőrizd le a kapcsolattartót!
Kérlek, fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Munkahelyi kávézás: Miért népszerű employer branding eszköz?

Mit jelent az employer branding és hogy kapcsolódik hozzá a munkahelyi kávézás? Irodai kávégép bérlés előnyei, munkahelyi kávé elszámolás és más tudnivalók!

kávégép bérlés
Szerző
KoffeinService
Olvasási idő
8
perc
Kategória
Munkahely

A munkahelyi környezet minőségét számos tényező befolyásolhatja, amelyek mind hatással vannak a munkavállalók elégedettségére és teljesítményére. Az employer branding, azaz a munkáltatói márkaépítés egyre fontosabbá válik a versenyképes munkaerőpiacon.

Az egyik leghatékonyabb és legkedveltebb employer branding eszköz a munkahelyi kávézás, amely nem csupán kellemes közeget teremt, hanem számos más előnnyel is szolgál a cégek és a munkavállalók számára.

A legnépszerűbb employer branding eszközök és az irodai kávé esete

A munkahelyi kultúra formálásának kulcsfontosságú eleme a munkavállalói elégedettség növelése, amelyhez számos eszköz létezik. A legnépszerűbbek közé tartozik a rugalmas munkaidő, a belső tréningek, a csapatépítő programok és természetesen a munkahelyi kávézás. 

A kávézás nem csupán egy mindennapi szokás, hanem egy lehetőség arra, hogy a munkavállalók informális környezetben találkozhassanak egymással, kapcsolódjanak és erősítsék a csoportkohéziót. Az irodai kávégép és a jó minőségű kávé elérhetősége szimbolikus jelentőséggel bír: a vállalat elkötelezett a munkavállalói jóllét iránt. 

A céges kávé adózása

Bár a munkavállalók számára biztosított munkahelyi kávé elszámolása nem a legkedvezőbb, az irodai kávé juttatásként való felhasználásának így is vannak vonzó aspektusai. A munkáltatók számára előnyös, hogy a kávézás kimutatható mértékben növeli a munkavállalók elégedettségét, azonban adózási szempontból ez nem feltétlenül kedvező.

Az irodai kávé elszámolása során béren kívüli juttatásnak minősül a kávé, ami adóvonzattal jár a munkáltató cég számára. Az irodai kávégép biztosítása a munkavállalók számára tehát akkor éri meg, ha nem ró túl nagy terhet a cég költségvetésére.

Azonban a legtöbben az adókötelesség mellett is ezt a megoldást választják, hiszen a kávékultúra támogatása jó hírnévvel ruházza fel a munkahelyet, amely hozzájárul a tehetséges munkavállalók vonzásához és megtartásához.

A kávé idő előnyei a munkavállalók szemszögéből

A munkahelyi kávézás rendkívül fontos szerepet játszik a munkavállalók napi rutinjában. A kávé idő nem csupán egy kis pihenésre ad lehetőséget – a kávészünetben lehetőség nyílik a munkahelyi stressz csökkentésére is. 

De mégis, hogyan?

A koffein stimulálja az agyat, javítja a koncentrációt és növeli a produktivitást, amely a munkahelyi teljesítmény javulásához vezet. A kávézás emellett segít a csapatok közötti interakciókban, amely hozzájárul a munkahelyi kapcsolatok építéséhez, a kreativitás kibontakoztatásához és az ötletek szabad áramlásához. A minőségi szemes kávé illata pedig garantáltan száműzi a stressz utolsó morzsáit is.

Nem meglepő tehát, hogy a kávét, mint juttatást a munkavállalók egyre inkább elvárják, hiszen nem csupán egy italról van szó, hanem a munkahelyi közösségi élmény részéről is.

Kávégép bérlés irodába – Miért ez a legjobb megoldás?

A kávéfőző bérlés egyre népszerűbb megoldássá válik a vállalatok számára, hiszen a kávéfőző gép ily módon való biztosítása számos előnnyel jár. 

Először is, a kávégép bérlés lehetővé teszi a cégek számára, hogy a legmodernebb és legmagasabb minőségű kávégépeket használják, anélkül hogy egy drága kávéfőző megvásárlása nagyobb kezdeti beruházást igényelne.

Ráadásul a bérlés során a karbantartás és a szerviz is a szolgáltató felelőssége, így a vállalatoknak nem kell aggódniuk a gép működtetése miatt. Egy jól megválasztott kávégép kínálata széles spektrumot nyújt a munkavállalók számára. A különböző kávéitalok pedig segíthetnek abban, hogy a napi rutin még kellemesebbé váljon. 

Ezen felül, a bérlési konstrukciók rugalmasak, lehetővé téve a cégek számára, hogy az igényeiknek megfelelően változtassanak.

Összegezve, a munkahelyi kávézás egy sokoldalú employer branding eszköz, amely nemcsak a munkavállalók elégedettségét növeli, hanem a cég imázsát is erősíti. A cégek számára érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hogy a munkahelyi kultúra még vonzóbbá váljon a potenciális jelöltek számára!

További híreink

Munkahelyi wellbeing
őszi kávé recept
fenntarthato-kave
specialty kávé
Automata-kavefozo
Kávé a világ körül
alkoholos kávé receptek
kávé-termelő-országok
munkahelyi kávézás
specalty kávé
kávézás története
munkahelyi kavezas
produktivitás
mikor kávézzunk
kávés receptek
frissen pörkölt kávé
kávé sarok
jegeskave-recept
legjobb kávéfőző otthonra
kávéfőző irodába
ipari kávégép bérlés
Környezetbarát kávézás
Tea vagy kávé
Minőségi kávé
Kávék koffeintartalma
professzionális kávégép
barista kávégép
olasz espresso
irodai kávészünet
Olvasási idő:
3
perc
Munkahely

Kávét minden munkahelyre

magas minőségű szemeskávék
hatékony munkavégzés kávé után
pilvax kávéház
Olvasási idő:
4
perc
Lifestyle

Kávés nemzet a magyar?

este is fogyasztható kávé
Terbócs László
Értékesítési vezető
koffeinservice team 19

Próbálj ki minket 7 napon át kötelezettségmentesen

01

Gyors ajánlatkérés

Fordulj hozzánk bizalommal, és profi csapatunkkal 1 munkanapon belül összeállítjuk testreszabott kávézási ajánlatodat

02

7 napos tesztidőszak

Próbáld ki kollégáiddal csúcskategóriás gépeinket, és kóstoljatok barista kávékülönlegességeket egy héten át kötelezettségmentesen

03

Szerződéskötés

Ha tetszett a tesztidőszak, akkor már csak a digitális aláírásod kell hozzá, hogy innentől minden irodai kávéügy a mi dolgunk legyen