Bezárás
icon close

Hová szeretnétek kávégépet?

Hány kávét fogyasztotok naponta?

Hány kávégépre van szükségetek?

Mely típusú kávékat részesítitek előnyben?

Kérlek, ellenőrizd le az email címet!
Kérlek, ellenőrizd le a telefonszámot!
Kérlek, ellenőrizd le a cégnevet!
Kérlek, ellenőrizd le az irányítószámot!
Kérlek, ellenőrizd le a kapcsolattartót!
Kérlek, fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Irodai kávézó sarok ötletek

A munkahelyi kávézás és az irodai kávésarok számos előnnyel jár. Mire érdemes odafigyelni és hogyan álljunk neki? Ötletek kávésarok kialakításához a cikkben!

irodai kávézó sarok
Szerző
KoffeinService
Olvasási idő
10
perc
Kategória
Lifestyle

Mióta elterjedt a hibrid munkavégzés, átlagosan kevesebb időt töltünk az irodában. Mégis fontos, hogy második otthonunknak érezzük ezt a helyet, hiszen itt zajlik életünk egyik legfontosabb színdarabja.

És mi adhatna otthonosabb érzést a munkahelyen, mint a kávé sarok?!

De mik az irodai kávésarok előnyei és mire érdemes odafigyelni a kialakításnál? Cikkünkben mindenre összeszedtük a választ! Olvasd el a következő ötleteket és láss hozzá az irodai kávésarok kialakításához!

Az irodai kávésarok előnyei

Ma már szinte elvárás a munkavállalók körében, hogy könnyen minőségi kávéhoz jussanak a munkahelyükön. Épp ezért a kávégép bérlés napjainkban elterjedt gyakorlat, ugyanis rengeteg előnye van a vásárlással szemben (de erről később).

De a munkahelyi kávéfogyasztás nem csak a munkatársak számára fontos: számos ismert pozitív hatása van, amelyek a munkáltató szemszögéből nézve is előnyösnek bizonyulnak. Nézzük, mik ezek!

  • Segít fenntartani a motiváltságot
  • Éberséget okoz
  • Kiváló hangulatjavító
  • Jót tesz a munkamorálnak
  • Csapat összekovácsoló ereje van

Ha ezeket figyelembe vesszük, munkáltatóként nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy a minőségi kávé forrásról gondoskodnunk kell. A kávégépet elhelyezhetjük egyszerűen a konyhapulton vagy kialakíthatunk neki egy külön, erre a célra létrehozott kávésarkot.

A kávésarok előnyei:

  • Garantáltan a munkatársak legnépszerűbb találkozóhelye lesz
  • Egy “szentély”, ahol a kávézás egy szertartás
  • Esztétikus és egyedi
  • Jó benyomást kelt az irodában megforduló vendégekben is

Kávésarok kialakítása – Ezekre figyelj!

Ha úgy döntöttél, hogy irodai kávésarok kialakítására adod a fejed, vannak dolgok, amikre érdemes odafigyelni. Hol lesz a legjobb helye és milyen elrendezésben kapjanak helyet az eszközök? – Ilyen, és hasonló kérdésekkel találhatod szembe magad a tervezés során. 

Ezekre figyelj a kávésarok kialakítása során:

  1. Rendezd be okosan!

Gondold át, hogy mit mikor használsz és az alapján határozd meg, hogy mi hova kerüljön. Fontos, hogy minden egyszerűen elérhető és könnyen hozzáférhető legyen. Vigyázz: a víz és az elektromosság legyenek biztonságos távolságban egymástól!

  1. Legyen minden könnyen tisztítható!

Kifröccsenő kávé, szétszóródó zacc – a kávé készítés nagy rendetlenséget tud okozni, főleg, ha az ember siet. Pontosan ezért olyan fontos a kávé sarok kialakítása során, hogy csupa olyan felületet és eszközt válasszunk, ami könnyen tisztítható.

  1. Szerezz be egy profi kávégépet!

Ahogy egy karos kávégép étterembe csodás választás, úgy a munkahelyre sokkal célszerűbb egy automata kávéfőzőt választani, amely segítségével a professzionális minőség csupán egy gombnyomásra van! Az irodai kávégép bérlés egy remek módja annak, hogy hozzájussunk egy komoly géphez anélkül, hogy óriási kiadásokba vernénk magunkat.

  1. Gyűjts össze minden fontos kelléket!

Bögrék, barista kellékek, minőségi kávé – a kávé sarok a rengeteg apró részlettől lesz tökéletes. Ha kellő figyelmet szentelünk a részleteknek és a legfontosabb eszközök beszerzése mellett a dizájnra is gondolunk, garantáltan sikert aratunk a project végén!

További ötletek kávésarok kialakításához

  • Használd ki a rejtett helyeket!

Az irodai kávézó sarok a legkisebb zugban is kialakítható, csak egy kis találékonyság kell hozzá. Például ha kevés a hely egy asztal elhelyezéséhez, szerelj fel a falra egy keskeny polcot derékmagasságban, ami alá teljesen be lehet tolni néhány bárszéket!

  • Vess be vintage cuccokat!

Használj felújított bútorokat és antik tárgyakat a dekoráláshoz. Egy ősrégi kávédaráló vagy egy saját kezűleg újra festett fa polc segítségével egyedi hangulatot csempészhetünk az irodába.

  • Teremts skandináv hangulatot!

A hygge, a dán életérzés, ma már nálunk is hódít! A boldogság belakta az ilyen tereket; nyugodt, letisztult – pont, mint egy modern kávésarok!

  • Vedd észre a kihasználatlan falfelületeket!

Szerelj a falra akasztós konyhai polcot, amin szép dobozkában tárolhatod a kávét és kiállíthatod a dizájnos bögréket is! A dekoráláshoz pedig használhatsz fém táblákat vagy öntapadós falmatricát!

Ha ez nem lenne elég: Kávézó sarok otthon is!

Felkeltette az érdeklődésedet az irodai kávézó sarok gondolata? Csináld meg otthon is! Igaz, hogy nem lakhatunk az irodában, de szerencsére egy stílusos kávésarok otthon is könnyen kialakítható. Így a hétvégi reggelek is épp olyan jó hangulatban fognak telni, mint a munkahelyi kávészünetek!

Kávésarok otthon – A következőket vedd figyelembe:

  1. Otthon kevesebben, kevesebbet kávéztok 

Így nincs szükség annyira nagy teherbírású kávégépre. Szerencsére otthoni használatra is léteznek olyan kávégépek, amelyek garantálják a barista minőséget.

  1. Cserébe több tere marad a kísérletezésnek

Otthon nyugodtan sort keríthetünk a speciálisabb barista kellékek kipróbálására és a különleges kávé receptekkel való kísérletezésre.

Olvasd el a témában megjelent cikkünket!

További híreink

alkoholos kávé receptek
kávé-termelő-országok
munkahelyi kávézás
specalty kávé
kávézás története
munkahelyi kavezas
produktivitás
mikor kávézzunk
kávés receptek
frissen pörkölt kávé
jegeskave-recept
legjobb kávéfőző otthonra
kávéfőző irodába
ipari kávégép bérlés
Környezetbarát kávézás
Tea vagy kávé
Minőségi kávé
Kávék koffeintartalma
professzionális kávégép
barista kávégép
olasz espresso
irodai kávészünet
Olvasási idő:
3
perc
Munkahely

Kávét minden munkahelyre

magas minőségű szemeskávék
hatékony munkavégzés kávé után
pilvax kávéház
Olvasási idő:
4
perc
Lifestyle

Kávés nemzet a magyar?

este is fogyasztható kávé
Bauer Otto
Értékesítési vezető
koffeinservice team 19

Próbálj ki minket 7 napon át kötelezettségmentesen

01

Gyors ajánlatkérés

Fordulj hozzánk bizalommal, és profi csapatunkkal 1 munkanapon belül összeállítjuk testreszabott kávézási ajánlatodat

02

7 napos tesztidőszak

Próbáld ki kollégáiddal csúcskategóriás gépeinket, és kóstoljatok barista kávékülönlegességeket egy héten át kötelezettségmentesen

03

Szerződéskötés

Ha tetszett a tesztidőszak, akkor már csak a digitális aláírásod kell hozzá, hogy innentől minden irodai kávéügy a mi dolgunk legyen